Jeg er begyndt på et par sokker… det er jo så ikke den vildeste nyhed hørt på denne blog længe, men alligevel, for dette par sokker er helt, helt særlige… måske et billede hjælper?

I’ve started a pair of socks… ok, not the most exciting news ever heard on this blog, but then maybe it is, because this pair is quite the special thing… maybe a picture helps?

Nå ikke? Måske så et mere…

Not? Maybe another one then…

Jep, jeg er begynt på et par 2-sokker-i-1… dobbeltstrikning af den højere karat og absolut underholdende på den fuldstændig vanvittige måde… hvorfor i alverden dog gøre sådan noget? Fordi man kan! Og fordi det nu en gang er sjovt, synes jeg i hvert fald, at kaste sig ud i ting man ikke har gjort før, at afprøve nye teknikker, og generelt i det hele taget ikke være bange for noget… og erkende muligheden af, at man kommer til at pille op mange mange gange, fordi der med garanti bliver dummet gevaldigt på et eller andet tidspunkt. Ekstrem strikning… aaaahhhh!

Yup, I’ve started a pair of 2-socks-in-1… double knitting of the higher grade and guaranteed entertainment in the I-must-be-mad sort of way… why do such a thing? Because you can! And because it’s fun, or at least so I think, to do things you’ve never done before, to try out new techniques, and in general be fearless in the art of knitting… and have a proper realization that you probably will end up knitting back or frogging quite the number of times, because mistakes are an almost certainty. Extreme knitting…. aaaahhhhh!