Hvad kan være mere passende, end at fejre Socktober med en opfølgning på alle de sokker, der er blevet færdige her på adressen på det seneste…

What can be more appropriate than to celebrate Socktober with an update on all the socks that I’ve finished during the last few months…De første to par er begge Sway (Ravelry link), som er min seneste sokkeopskrift skabt til en sokkeklub for MacKintosh Yarns. Tredje par er de før sete Such a Slytherin, der endelig blev færdige under Ravelympics. Sidst, men ikke mindst er Lucy, som er en opskrift jeg er ved at renskrive til Nusse&Nørkle. Alle fire par kan ses nærmere på Ravelry.
I alt 267 gram sokket godhed til forbrugskontoen.
Derudover er julegavestrikkesæsonen (godt ord) gået i gang, men julegaver er dårligt blogmaterialer, i hvert fald, når jeg er temmelig sikker på at modtageren læser med her… så derfor må nysgerrige nøjes med et link (hvis nogen mener at være på julegave med mig, så klik IKKE på linket)… men dette føjer yderligere 265 gram til forbrugskontoen… det går jo fremad.

The first two pairs are both Sway (Ravelry link), which is my latest sock pattern, made for a sock club for MacKintosh Yarns. Third pair is the previously seen Such a Slytherin, finally finished during the Ravelympics. Last, but not least, is Lucy, which is a pattern I’m working on for Nusse&Nørkle. All four pairs can be seen in details at Ravelry.
This gives a total of 267 grams of socky goodness for the “used” total.
It is also the time… you know, the time for Christmas present knitting… I’m all over it, but it makes for sad blogging, especially if I’m fairly certain that the recipient reads the blog. Thus the curious will have to be satisfied with a link (and I bid those of you who receive Christmas presents from me to NOT follow that link)… and the information that it adds another 265 grams to the “used” total… I’m getting there!