Efteråret er kommet og det er blevet køligere. Det er med andre ord blevet tid til huer og pulsvarmere og vanter. Derfor er det en glæde for mig at kunne fortælle, at Tane’s Blade er ude i “butikken” nu. Mønsteret giver opskriften på både hue (med variation) og tilhørende pulsvarmer med tommelfinger og kan fås hos Nusse&Nørkle som kit med tilhørende garn via dette link. Opskriften kan fås på både dansk og engelsk.

Autumn is here and cold is creeping in all around. In other words, it’s time for hats and mitts. Therefore it is a pleasure for me to annouce that Tane’s Leafs can be found in the “shop” now. The pattern provides directions for both the hat (two versions) and the matching fingerless mitts. The pattern can be bought at Nusse&Nørkle through this link. It is avaliable as a kit with the needed yarn.
The pattern is avaliable in both Danish and English.