Ligesom så mange andre her i blogland har jeg hovedkulds forelsket mig i Annette Danielsens nye, skønne strikkebog “Strik Naturligvis”. Heldigvis havde jeg lidt fødselsdagspenge til overs og de blev fluks omsat.
Vel hjemme med den nye skat gik der ikke mange øjeblikke før et nyt projekt var på pindene, nemlig den smukke Hvirvelstrøm… der er andre skønne ting i bogen, men netop denne cardigan råbte på at blive strikket, så det bliver den, og det endda til mig selv og af godt og dejligt lagergarn… dette projekt er allerede en sikker vinder!

Like so many others here in the land of blogging (or at least the Danish part), I’ve fallen in love with the new book “Strik Naturligvis” by Annette Danielsen. As luck would have it, I had some birthday money left over, and they quickly were transformed to that lovely book.
Back home it took surprisingly little time before a new project had been started. I’ve begun the beautiful and stylish Hvirvelstrøm… there are other beautiful projects in the book, but this cardigan practically yelled “KNIT ME”, so it will be, and it’s for me and from wonderful, good stash yarn… this project already has the markings of a winner!