Første jul som lille familie… det må jo blive til nogle nye traditioner. En af dem er vist, at vi gerne vil have juletræet op og pyntet nogle dage før jul. Så har vi nemlig lidt længere tid at gå og nyde det, for mange dage efter jul får det ikke lov til at overleve.
Men nu står det og ser kønt ud inde i stuen. Langt det meste af pynten er produceret i år, men der er også minder fra New Zealand i form af træpynt, og små venindegaver fra tidligere år.
Vi er der næsten. Træet er pyntet, kalkunen er hentet, Magen har haft ferie i en uge allerede og vi er helt og aldeles i feriestemning.

It’s our first Christmas as a little family… and that has to lead to some new traditions. One of the seems to be decorating the tree some days before Christmas. Then there are more time to look and enjoy, because it will not see many days after Christmas before it is dismantled.
But for now it stands in the living room and looks pretty and spreads joy and excitement. Most of the decorations are made this year (this month in fact), but there are also memories from New Zealand and gifts from friends in former years.
We are almost there. The tree is decorated, the turkey bought, the Mate has been on holiday for a week and we are well into the Christmas gear.