Hemmelighedernes tid er nu forbi, i hvert fald hvad angår årets julegaver. Der meldes om glæde fra modtagerne, så jeg er lykkelig. Det er nu det bedste jeg ved. Nogle af de bløde pakker har været set før her på bloggen, men andre var nyproducerede og har ikke været fremvist. Det bliver de så nu.

(linkene er til Ravelry) Det er blevet til to halstørklæder, et hæklet Catherine Wheels i to tykkelser hvid, og et Cymatics (eget mønster) i mit eget hjemmespundne merino. Der er også løbet to par håndledsvarmere af pindene, først Fancy Fall (en perlebesat version af Autumn Cables), og dernæst det nye designprojekt Pinstripe Mitts.

Det føles rigtig godt atter at kunne vise strik her på bloggen. Jeg elsker hemmeligheder, men det er ikke så godt at blogge om, når det meste af familien og vennerkredsen læser med her.

The time for secrets are over now, or at least over for the secrets concerning the soft Christmas presents for this year. Some of the soft gifts have been shown here on the blog before, and others have not, or not before now, that is.

(links are for Ravelry) I managed two scarfs, one in crochet a Catherine Wheels in two thicknesses of white, and a Cymatics (my own pattern) in my own homespun merino. Furthermore, I knitted two pairs of fingerless mitts. First the purple Fancy Fall (a beaded version of Autumn Cables), and secondly the new design pet, the Pinstrip Mitts.

It feels so good to be able to show knitting on the blog once more. I love secrets, but it makes for bad blogging when most of your family and friends read the blog.