Min rok og jeg er blevet rigtig gode venner på den korte til vi indtil videre har haft sammen. Det første “lange” garn, der er kommet ud af forholdet er dette smukke lyserøde/pink/orange/lilla garn. Det er blødt som en sommersky og har glans som en solopgang… eller noget. Det er i hvert fald lækkert, og jeg er revnefærdig af stolthed.

Jeg har fået 482 meter ud af 84 gram, så jeg har ramt mit ønske om en lace-garn nogenlunde. Det er en 50/50 tussah silke/merino blanding (hvilket forklarer både blødheden og glansen) fra Yarnoratale. Jeg er rimelig tilfreds med min egen indsats, skønt der er et par skønhedsfejl især i tvindingen. Jeg håber på, at øvelse vil gøre mig bedre.

Nu skal jeg bare finde ud af hvad der nu skal spindes… jeg har temmelig meget lækkert på lager, så det må vist betegnes som et luksusproblem. (flere billeder af garnet her på Ravelry)

My spinning wheel and I have become very good friends in the short period we have know each other. The first “long” yarn that this relationship has yielded is this pink/orange/licac/purple yarn. It is as soft as a summer cloud and has the sheen of a sunrise … or something. At least I find it gorgeous and am uncommonly proud of it.

I’ve managed to squeeze 482 meters out of 84 grams, so I pretty much got the lace weight I aimed for. It is a 50/50 tussah silk/merino mix (which explains both the softness and the sheen) that I bought from Yarnoratale. There are some small beauty faults in the yarn, especially in the plying, but I’m hoping that these will disappear as I get better.

Now I just have to figure out is what I want to spin next… I have quite the little stash of wonderful fibres in wait, so picking something is somewhat of a luxury problem. (more pictures of the yarn here on Ravelry)