Man må jo sørge for ikke at ens garnlager ikke bliver alt for presset… eller det bruger jeg i hvert fald som undskyldning. Tænk, hvis man løb tør for garn! Altså har jeg sikret endnu et par meters strik ved et uskyldig shoppetur på nettet, nærmere betegnet min nye yndlingsside Eat.Sleep.Knit, der også har incitament til forøget indkøb i form af et Yarnaton.
Det blev til lidt Lorna’s Lace i worsted tykkelse og noget skønt lilla sokkegarn, der liiiige måtte afprøves. Dermed 352 gram på plussiden af lagerstyringen. Gad vide om jeg kan tillade mig et lille angreb af startitis?
You have to take care that one’s yarn stash doesn’t shrink too much… or at least that’s my excuse. Just imagine the horror of running out of yarn! As a precaution I’ve secured a couple of yard’s more knitting by taking an innocent shopping stroll on the net, or to be precise my new favorite site Eat.Sleep.Knit, which also has increased incentive for shopping in form of a Yarnaton.
The haul ended up being some Lorna’s Laces in worsted weight and some beautiful purple sock yarn I just had to try out. Thus I have to add 352 grams to the inflow of my stash account. I wonder if I can justify a short attack of the startitis?