Under dagens besøg hos mor var MM sød og sov “længe” på altanen = strikketid til mig! Dette resulterede i endnu en færdiggørelse af et lille, men langvarigt projekt (det er utroligt så lang tid et par sokker kan tage, når man ikke strikker på dem).

During today’s visit with my mum, MM played the perfect child and slept for “long” = more knitting time for me! This resulted in another finished object, and one long in the coming too (amazing how long a pair of socks can take, when you forget to knit them).

Mønster/Pattern: Bed Knots (ravel it), MacKintosh Yarns Sock Club
Garn/Yarn: Yetti Yarn from MacKintosh Yarns, 42 gr.
Pinde/Needles: 3mm
Hot/Not: De er overraskende varme for så lette sokker, men der er jo også yak i garnet. Det er super lækkert at strikke med, og jeg er rigtig tilfreds med sokkerne. The socks are surprisingly warm for such light socks, but then there is yak in the yarn. It is a wonderful yarn to knit with and I’m very happy with the socks.