Denne måned med startitis er godt for mange ting, bl.a. også luksus og kreativitet. Jeg har jo frie hænder, og så får jeg lyst til at lege. Sokker er som bekendt mit favoritmedie, så legen giver sig udtryk i ganske mange par påbegyndte sokker.

På luksussiden er der mit første møde med malabrigo sock, og jeg indrømmer at jeg aldrig før har haft et par så skønne sokker i gang (mønsteret er mit eget Sway). Ikke alene er garnet som en drøm (hvordan det klarer slid er jeg mere tvivlsom over, men en gang imellem skal man ikke tænke på den slags og bare nyde), men derudover strikker jeg det på mine fine Knitpick strømpepinde, som var en del af min søsters julegave til mig.
På legesiden er der mit første par strømper strikket fra tåen og op. Det skal blive til nogle hyggelige, varme, gode sofasokker til en veninde. Jeg var godt nok nødt til at slå op 4 gange før jeg fattede fidusen, men måske er jeg overtalt til metoden… i hvert fald i nogle sammenhænge.

This month of startitis is good for many things, among them luxury and creativity. I’ve got free hands and that makes me want to play, and since I am at heart a sock knitter, the playing also results in a buck load of socks on the needles.
In the luxury genre I’ve got my first fling with malabrigo sock yarn, and I gladly admit that never have I been knitting such a pure luxury pair (the pattern is my own Sway). Not only is the yarn heaven to work with (though how it bears the wear and tear I’m more doubtful of, but that is not always the agenda for socks), but I’m knitting it with my new Knitpicks DPNs that were a Christmas present from my sweet sister.
In the playing area I have my first ever toe-up socks. They will be a pair of cozy, warm and wonderful couch socks for a friend. Ok, I had to cast on 4 times before I got the method, but now I’m convinced with it… at least for some projects.