Endelig fik jeg lov til at skrive et indlæg af Blogger (gad vide, hvad de har gang i), og det vil jeg straks fejre med præsentationen af et færdigt projekt.

Finally Blogger allowed me to write a post (I wonder what it is playing at), and that needs to be celebrated with the presentation of a finished oject.
Mønster/Pattern: mit egen version af et par thrummed luffer / my own version of a pair of thrummed mittens
Materialer/Materials: 82 gram restegarn og noget skønt petrolfarvet merino/alpaca fiber / 82 grams of left overs and some beautiful petrol merino/alpaca fibre.
Pinde/Needles: 4mm
God eller grel?/Hot or not? De er i hvert fald varme, men jeg er faktisk også ret godt tilfreds. Det var sjovt at prøve en ny teknik. Det er ikke sidste gang jeg har siddet og rullet mange hundrede thrums! / They are without doubt hot, and I’m quite satisfied. It was fun trying a new technique and it’s not the last time I will sit and roll several hundred thrums!