Nu er det efterhånden en uge siden, at Cast On Mania måneden (også kendt som februar) sluttede. Men den har efterladt sig sine spor i min projekt bunke… eller for at være helt sandfærdig har den mangedoblet antallet af igangværende projekter.

Men hvor er fuldstændig frihed dog skøn og herlig, og jeg fortryder ikke et eneste af de 16 projekter, jeg satte i gang i løbet af COM. Jeg blev endda også færdig med 4 af dem!

På spindefronten kan jeg afsløre, at jeg i dag blev færdig med at tvinde alpaca singlerne, så i morgen er der præmieuddeling til et par heldige!

com

It is about a week since the Cast On Mania month (also known as February) ended. But it has left its mark on my project pile… or truth be told, it has multiplied the number of my wips with an alarming high factor.

But glorious is the free and total abandon of constraints. I don’t regret any of the 16 projects I started during COM. I even finished 4 of them.

Spinning news: It is a pleasure to reveal that I finished plying the alpaca singles today. Therefore I’ll anounce a couple of lucky commenters tomorrow!