I ræset på at nå de mange par sokker, tæller alt, og så er det jo udemærket at man alligevel skal have strikket et par (eller flere) sokker i størrelse MM. Det første par er klaret, og mon ikke det næste snart kommer på pindene (når nogle af dem ellers bliver ledige … hvor har jeg dog mange sokker i gang).

Every last bit counts in the race to the sock plunge, which is why it is a pleasure to realize that I need to knit a few pairs of socks, size MM. The first pair is done, and I think the next will soon be underway (that is, when some of my DPNs become available… my gosh, I’ve got many socks on the go).

Wee socks for MM

  • # 3 – Sokker til MM, socks for MM
  • Mønster/Pattern: frit fra hovedet, en ca. str. 23 / mindless standard sock size 23
  • Garn/Yarn: Mest Regia 4-fädig og lidt Arwetta / mostly Regia 4-fädig and a bit of Arwetta, 23 g = 2,3 % on Sock-O-Meter
  • Pinde/Needles: 2½ mm
  • God eller grel/Hot or not: Ikke helt perfekte, men det er også det første par i så lille en størrelse… mon ikke det er noget med at øvelse gør mester? / Not completely satisfied, but then it is my first pair in such a wee size… I think I’ll get better with practise.