Der er fløjet endnu et sæt ugler fra reden, eller nærmere fra pindene… Denne sweater har været ganske længe undervejs, selvom selve strikningen egentlig ikke har taget meget tid. Men hvis man får lagt ting lidt for grundigt til side, bliver de nogle gange gemt og glemt under bunken af nystartede projekter. Nu er den heldigvis færdig, klar til at beskytte en kær veninden mod efterårets kulde.

Another set of owls have flown from the nest, or rather from the needles… This sweater has been knitted over quite the period, though the actual knitting time doesn’t amount to much. But if you lay things a bit too much to the side, they sometimes get forgotten and burried below the pile of new projects. Somehow I managed to fish it out again, and now it is done and finished and ready to protect a dear friend from the autumn weather.

  • Grey Owls sweater (Ravelry project link)
  • Mønster/Pattern: O-w-l-s by Kate Davies (Ravelry link)
  • Garn/Yarn: Navia Duo, 3 tråde holdt sammen, 2 lysegrå og 1 mørkegrå. I alt er der brugt 575 g garn / Navia Duo, 3 strands held together, 2 light grey and 1 dark grey. The total usage was 575 g.
  • Pinde/Needles: 5.5 mm + 6.0 mm
  • Noter/Notes: Det er blevet en overtøjssweater, ganske som ønsket, men den anelse brynjeagtige kvalitet af strikketøjet gjorde det til en blandet fornøjelse at strikke. Jeg har strikket på mindre pinde end opskriften, men har så kompenseret ved at vælge en større størrelse. Favoritdetaljen er helt klart skule-uglen på højre skulder… / The finished sweater is clearly an outer garment, just as wished for, but the rather amour like quality of the fabric made it a mixed pleasure to knit. I’ve knitted on smaller needles than specified, but have then compensated by choosing a larger size. The favorite detail is the scowl owl on the right shoulder…