Nørden i mig fryder sig over en ny lille dille, nemlig NaKnitMo (Ravelry link), eller “National Knit Month” som november er blevet udnævt til nogle steder. Jeg er hoppet med på legen og tæller masker… eller rettere, regner det strikkede antal masker ud hver dag. Man har så et mål, som man prøver at nå i løbet af måneden. Mit mål er 75000 masker, eller 2500 om dagen. Det går indtil videre strygende, og det er sjovt, som man kommer videre med en masse projekter, når man faktisk sætter sig ned og strikker!

The geek in me is having fun with a new little thing, the NaKnitMo (Ravelry link), or “National Knit Month” which is this November. I’ve joined the fun and am counting stitches… or rather calculating how many stitches I’ve knit each day. You set a target for yourself to try to reach during the month. My target is 75000 stitches or 2500 per day. So far it is going marvelous, and really, it is rather funny to see how much your projects progress when you actually spend time knitting on them!