Det lykkedes sgu’… jeg har et job! Og så endda hele 2½ måned før specialeaflevering. Tro mig, jeg er jublende lykkelig og svæver som en dansemyg på lyserøde skyer. Det kan mærkes på glæden ideni og på motivationen til at få specialet færdigt… får faktisk skrevet en masse for tiden.

Nå ja, jeg har da selvfølgelig fejret det ved at begynde på en luksus trøje til mig selv… og den er næsten færdig 😉

It actually happened… I’ve got a job! And there is still 2½ month before I need to hand in my thesis. Believe me, I’m as happy as they come and am dancing on cloud nine at the moment. I feel the joy within and suddenly also the motivation that has been lacking to finish the thesis… am writing alot at the moment.

Of course, I’ve celebrated by casting on for a luxurious pullover for myself… and I’m almost done 😉