Gad vide om det kun er mig der gør den slags… altså tager i byggemarkedet for at købe diverse ting til husholdningen (lampe, opbevaring, spartelmasse mv.) og så finder en lille ting, der er oplagt som strikke-gadget? Sikkert ikke, og godt det samme, for hvor er der mange fine strikkerelaterede anvendelsesmuligheder for ting, der garanteret ikke blev tænkt som noget sådant. Skruesorteringskassen er hermed blevet min nye pindeholder/saks og tråd opbevarer/markørordner/etc.

I wonder if I’m the only one who does this… that is go to the DIY store to buy certain items for the household (lamp, storage units, filler, etc.) and then find a perfect knitting gadget? Probably not, and that is good, because there is certainly a lot of stuff out there with perfect knitting (or crafting) related functions that were probably never designed for such use. The screw sorting box is now my lovely new needle holder/sissor and thread keeper/marker holder/etc.