Vinter OL står for døren. I nat tændes flammen og legende åbnes, og samtidig vil rigtig, rigtig mange strikkere rundt omkring i verden fatte pindene og begynde på deres egen olympiske udfordring. Jeg tror ikke jeg orker at blive oppe til kl. 3 i nat, så min begyndelse må finde sted i morgen. Min hovedudfordring (for jeg har også et par igangværende projekter, der skal have en tørn) er at strikke Miss Beezy fra Geilsk.dk. Jeg fik den i julegave og jeg glæder mig vildt til at spankulere rundt i den, så det er vel den perfekte kombination.

I strikkeverdenen er der både The Knitting Olympics og Ravelympics, jeg deltager i begge, for i min optik er det min udfordring til mig selv, der er hovedpointen. At jeg så samtidig får et fællesskab med mange tusinde andre strikkere, det synes jeg er en skøn bonus. Held og lykke og god vind (sne?) til alle.

The Winter Olympics are coming. Tonight the flame is lit and the games open, and at the same time a daunting amount of knitters around the world will take up needles and yarn and start on their olympic challenge. I don’t think I’m going to stay up tonight (the flame is lit at 3am Danish time), so my start will have to wait until tomorrow. My main challenge (I do have a couple of wips I would like to finish as well, if the main challenge gives me time) is to knit Miss Beezy from Geilsk.dk. I got the kit as a Christmas present and I am looking very much forward to being able to wear it, a perfect incentive in my world.

In the knitting world there are both the Knitting Olympics and the Ravelympics. I am participating in both, as the point of both is the challenge of one self. The fact that I get to become a part of a larger community experience is just a wondeful bonus. Good luck and fair weather (snow?) to all.