Ind imellem arbejdet og strikningen på igangværende projekter, strikker jeg på en ny ting (jep, kun én). Det er et par argyle sokker, strikket med intarsia eller gobelin metoden. Dog er jeg lidt af en kryster, for jeg nøjes med at have gang i fem dunter, da jeg regner med at brodere enkeltstriberne på bagefter med maskesting. Det gjorde også, at jeg kunne komme i gang nu, og ikke først når resten af garnet dukker op efter den lange rejse fra New Zealand. Det er kun anden gang jeg strikker intarsia, men hvor er det altså bare sjovt og svært og udfordrende og underholden og ganske enkelt fascinerende!

Between work and the knitting on older wips, I’ve begun a new project (yes, only one). The new project is a pair of argyle socks, knitted using intarsia. I will have to admit being somewhat of a coward, because I only have five yarns going at once. I count on adding the single stripes afterwards by embroidering with duplicate stitches. This decision also meant that I could start now and not have to wait for the rest of the yarn to appear after the long journey from New Zealand. It’s only the second time I knit intarsia, but I’m caught by the fun, difficulty, challenge, entertainment thing it is. It is simply fascinating!

 

Garnet hedder Supreme Possum Merino og er en blanding af merino, possum pels og silke. Det er vidunderligt at strikke med og også dejlig varmt. Jeg regner med at tage en anden tråd med ved hæl og tå for at styrke sokken en smule. De to første nøgler er fra Strikkeboden i Lyngby, mens de resterende nøgler er blevet bestilt fra Joy of Yarns i New Zealand.

The yarn is called Supreme Possum Merino and is a mix of merino, possum fur, and silk. It is absolutely wonderful to knit with and also gorgeously warm. I am planning to add another strand of yarn (a thin sock yarn) for the heels and toes to strengthen it a bit. I bought the first two skeins in Strikkeboden in Lyngby, and the remaining skeins have been ordered from Joy of Yarns in New Zealand.