Jeg har givet op… Det vil sige, at jeg har givet op på mit olympiske projekt, Miss Beezy. Jeg strikkede ellers besat lystigt løs i løbet af den første uge, men syntes ikke rigtig jeg kom nogen vegne. Derfor bestemte jeg mig til at prøve at regne ud, hvor mange masker, der er i hende damen. Matematik og procenter kan ofte gøre mit strikkeliv lidt nemmere, men det viste sig at forholde sig ganske anderledes denne gang.

Jeg regnede mig frem til at min frøken ville kræve omkring 235000 masker, det ville sige omkring 14000 masker per dag!!! Jeg ved tilfældigvis (fordi jeg har prøvet), at jeg kan strikke omkring 12000 masker på en god dag, hvor jeg stort set ikke laver andet end at strikke, og da jeg samtidig trods alt skulle passe et arbejde og være en smule mor for MM, så kunne jeg godt se, at drømmen om en færdig Miss Beezy var temmelig urealistisk. Så ingen guldmedalje til mig i denne omgang, men heldigvis kan jeg da trøste mig med en god start på en dejlig kjole. Hun skal nok blive færdig snart.

I’ve given up… That is, I’ve given up on my olympic knitting project, Miss Beezy. During the first week I obsessed knitted more or less constantly, but I didn’t feel like I made very much progress. This lead to a decision to try to calculate how many stitches the lady took. Mathematics and percentages often makes my knitting life easier, but it turned out to be rather different this time.

I calculated that the miss would take 235000 sts to finish, which equaled 14000 sts a day!!! Incidentally (cause I tried it out) I know that I can knit around 12000 sts on a good day, where knitting more or less is the only thing I do. Unfortunately I have a job to attend and I also need to be there for MM, so it dawned on me that the dream of a finished Miss Beezy was rather unrealistic, at least in the time span of the olympics. Alas, this means that no gold medal is in my immediate future, but luckily it’s a comfort that I’ve got a good start on a wonderful dress. I bet she’ll be finished soon.