Små sokker er bare hurtigere at strikke, så når man skal klare mange mange par, må man jo prøve at gå ned i størrelsen.

Small socks are just quicker to knit, so when you have to make a lot of pairs, a thing to try is to go smaller.

  • Mini earring socks (Ravelry link), # 20 for 52 pair plunge
  • Mønster/pattern: min egen standard sokkeopskrift bare skaleret ned / my standard sock pattern just scaled down
  • Garn/yarn: Malabrigo sock, boticelli red, 3 g = 0.015 % for Sock-O-Meter
  • Pinde/needles: 1½mm metal DPNs
  • Noter/notes: det var sjovt at strikke disse bittesmå sokker, men hold da op, hvor var det også hårdt for fingrene at arbejde med så små pinde… jeg er ikke sikker på, at jeg vil bytte i forhold til min almindelige sokkestrikning / it was fun knitting these tiny socks, but it was also very hard for my hands to work with those tiny needles. I’m not sure I’d like to trade compared to my normal sock knitting.

Og så er der måske nogen, der har fulgt rigtig godt med, og tænker “jamen, hvor er par nr. 19?”, og de har såmæn ret, for dem fik jeg aldrig vist frem. Det er et par sokletter i diverse restegarner med en lille snoning for interessens skyld. Ikke særlig kønne, men et billede kan man da selfølgelig vise alligevel.

And now some of you, who’ve been following this closely, might be thinking “hey, where’s pair no. 19?”, and they would be right. I never got around to showing them before now. It is a pair of socklettes in several bits of left-over yarn with a little cable to keep my interest going. Not very pretty, but I’ll show a picture anyway.