Det er gået temmelig sløjt på det sidste med min wip wrestling. Lige pludselig gik bunden ud af datasættene på arbejdet, og så blev der rigtig travlt. Der er nu noget ucharmerende over at stå op, gå på arbejde, komme hjem og gå lige i seng… ikke lige det hyggeligste i verden, men sådan må det jo være en gang imellem (og Magen er der jo heldigvis også til at tage sig af MM i sådanne perioder). Heldigvis er der lidt roligere nu, så strikningen er blevet genoptaget. Det er dog ikke noget “nyt” færdigt, jeg viser i dag, men et hængeparti, der blev færdige for en lille uge siden.

My wip wrestling has been rather sad this last week. Suddenly the datasets at work created a fuss and we got very very busy. It’s not my idea of a perfect life when you wake up, go to work, come home and go straight to bed… but sometimes it’s what must be (and luckily I’ve got the Mate to take care of MM during such times). It’s a lot calmer now, so I’ve rekindled the knitting flame. However, it’s not something “newly” finished I’m about to showcase, but a FO from a week ago or so.

  • Hexagloves
  • Mønster/Pattern: Hexagloves (Ravelry link) by Lykkefanten
  • Garn/Yarn: Noro Kureyon Sock, 34 g = 1,7 % for Sock-Yarn-O-Meter
  • Pinde/Needles: 3mm DPNs
  • Noter/Notes: Den første fingervante i sættet blev færdig for snart et år siden og har siden været makkerløs. Det er heldigvis forbi nu. En anden gang tror jeg, jeg vil strikke begge handsker samtidig, ellere rettere skifte mellem den ene og den anden, så man kan få farveforløbene lidt mere ens. Heldigvis synes jeg egentlig også at det ikke identiske sæt er sjovt og fint. / The first of the fingerless gloves has been finished for almost a year and remained mateless since then. Finally I got around to knitting the other one and now there is a pair. Another time I think I will knit both gloves simultaneously, or rather switch between working on one and on the other to get the colour spread out on both gloves and get a more matching pair. As it is, I think they are rather cute with the mismatch, so they’ll stay like this in the gift box.