Det lader til, at jeg ikke kan tåle at være sekskantsfri ret længe af gangen… i hvert fald er jeg startet på endnu et tæppe af enkeltstrikkede stykker. Det kan så passende agere teststrik for mønsteret.

Jeg har opdaget, at det er strikkens version af fredagsguf i skål – man skal liiiige have en mere. Det bliver også kun bedre af, at jeg denne gang har givet mig selv ordre på kun at strikke én sekskant i en farve garn. Det giver afveksling og munterhed og glæde (det er skønt at afprøve sine garner)… men også et vist problem. For når det nu skal være blåt og grønt (og det skal det), så må jeg indrømme at selv mit temmelig rimelige lager har sine grænser, og jeg er ved at løbe tør for alternativer.

Hvis der er nogen, der har lyst til at bytte nogle rester (ca. 5 gram eller 20 m skal der bruges til en sekskant) strømpegarn i blå eller grønne farver til hele nøgler (ratio 7-10 rester til et 100 grams nøgle), så sig endelig til!

It seems like I can’t really bear to be without hexagons for any longer period… as it happens, I’ve just started working on another blanket, which is made from these little individually knit pieces. At least I can claim that the new project has the added benefit of acting test knit for the pattern.

I have discovered that these hexagons are a knitted version of Friday night candy in a bowl… you just need one more. It only gets better from my self-inforced rule that I must only knit one hexagon in each colour. This leads to variation and great fun (it is a wonderful thing to try out your yarns)… but it also gives me a wee bit of a problem. As I’ve decided that the blanket should be in blues and greens, I have to admit that even my, rather ample, stash has its limits, and I’m running out of alternative yarns.

If anybody has some sock yarn leftovers (I need about 5 g or 20 m in a colour) that they’d like to swap for whole skeins (the ratio is 7-10 leftovers for a 100 g skein), please do tell me!