I dag var det min tur til at åbne en gave i “den kreative pakkekalender”. Lidt utraditionelt ventede jeg med at pakke op, til jeg kom hjem, for så var det endnu sjovere at komme hjem.

Min gave kom fra Heidi, og det er den sødeste og fineste nisse medbringende egen lille julesok! Den har endda et fint ophæng, så den kan hænge og pynte på væggen. Den har nu erstattet den ellers faste kalender henne ved køkkenet, for helt ærligt, så pynter nissen altså mere. Tak skal du have Heidi, du kan tro, at vi nok skal komme til at fejre mange, mange jul sammen! Også tak til Karina, der har arrangeret hele legen.

Today was my day to open a gift in the “creative advent calendar”. As a change I waited with unpacking it until I returned home from work. That way I had even more to look forward to at the end of the work day.

My present came from Heidi, and it is the sweetest, most wonderful tomten, who even has its own little christmas stocking! It has a really nifty little loop so it can hang on the wall. The normal calendar has been replaced, and honestly, the tomten looks better. Thank you Heidi, we will certainly be celebrating a lot of Christmases together. Also many thanks to Karina, who has arranged the whole swap.