Årets allerførste garnkøb (kan I høre mig pudse glorien) skete i søndags, hvor jeg og en god ven var til “homeparty” med Sanne B. aka. Rasmilla i Dorthes kælder. Skønt arrangement med masser af søde og snakkende kvinder.

The very first yarn purchase of 2011 (yes, I am indeed almost glowing with pride) happened last Sunday. A good friend and I went to a “homeparty” with Sanne B. aka. Rasmilla in Dorthe’s basement. A really good event with plenty of sweet and talkative women.

Der var rigtig meget garn at kigge på og lade sig friste af, men jeg holdt mig nogenlunde på måtten og købte begrænset ind. Dels blev det til opskrift og garn til en Viggo (Ravelry link) – det er det blå garn til venstre og den sennepsgule som kontrastfarve, og dels lidt ekstra luksusgarn sådan bare fordi. Jeg har gået og beundret mit indkøb siden jeg kom hjem med det, men jeg må ikke slå op endnu. Der er lige et par andre ting, der skal ryddes af “igangværende” listen først.

There were a lot of yarn to look at and be tempted by, but I kept within a reasonable limit and only bought a select sample. I bought the pattern and yarn for a Viggo (Ravelry link) – they yarn is the two blue tones on the left and the bright yellow for contrast. I also happened to be unable to resist a two small skeins of luxury yarn – a true “just because” purchase. I’ve been admirering the yarn every day since I bought it, but I’m not allowed a cast on just yet. I need to clear a couple of other things off the wip list first.