Det blev så ikke lige i torsdags, eller for den sag fredags, at jeg fik afsløret vinderne af min lille lodtrækning. Men bedre sent end aldrig og her er tallene Magen valgte: 12, 21, 35, 2.

Det betyder, at Frida er denne omgangs hovedpræmievinder og får både t-shirt og en opskrift, mens hhv. Emily H., Karen Sillemann og Line er dagens “næstheldigste” og får en fri opskrift fra samlingen. Jeg har kontaktet jer alle på mail. Tak til alle jer, der gad være med i denne lille leg, og endnu mere tak fordi I gider følge med i min blog. Det gør mig meget glad.

Ok, it wasn’t exactly Thursday, nor Friday, that I managed to make public the winners of my little prize drawing. But better late than never, and here are the numbers that the Mate picked: 12, 21, 35, 2.

This translates to Frida being the first prize winner in this round and she’ll get both t-shirt and a pattern, while Emily H., Karen Sillemann, and Line are the “next luckiest” and get a pattern from my collection. I’ve contacted you all on mail. Thanks to all of you, who participated in this little game, and even more thank you for following my blog. It makes me really happy.