Det er en af den slags uger… I ved, dem der langsomt slæber sig forbi, mens man samtidig overvejer, hvad det egentlig er man får udrettet i tiden. Synes ikke rigtig jeg får udrettet noget. Står op, går på arbejdet, kommer hjem og leger lidt med MM, går i seng. Hmmmm…..

Jeg trænger til lidt variation. Trænger til at blive færdig med nogle af alle mine projekter (men de er alle sammen i “midt-i-processen” stadiet). Trænger til at få energien i top igen (måske forårssolen kan hjælpe der). Heldigvis skal jeg ud og vifte med ørene i eftermiddag med en veninde, mon ikke det hjælper lidt?

Så skal jeg lige huske at sige, at man stadig kan være med i min 500-post jubilæums lodtrækning ved at lægge en kommentar til blogposten.

It seems to be one of those weeks… you know, one that slowly drags itself onward, while you wonder what you actually did during the time that passed. I feel like I hardly manage anything. Get up, go to work, come home and play a little with MM, go to bed. Hmmmmm….

I need some variation. Need to finish some of all my projects (but somehow they are all in the “middle” part of the process). I need to get an energy boost (perhaps the spring sun will help with that). Luckily I am going to spend the afternoon with a good friend enjoying a good movie and talking. I think that will help a bit.

Remember that there is still time to participate in my 500-post giveaway by leaving a comment on the blog post.