I går startede WWKIP ugen (world wide knit in public), og i den anledning har Sock Knitters Anonymous gruppen på Ravelry altid en billedskattejagt, hvor det gælder om at få billeder med sin igangværende sock i alle mulige sjove situationer. Jeg var i byen med en rigtig god ven, og hun invilligede heldigvis i, at jeg teede mig tosset fra tid til anden. Det blev til ganske mange sjove billeder.

Yesterday the week of WWKIP (world wide knit in public) started, and in honour of that the Sock Knitters Anonymous group on Ravelry always hold a picture scavenger hunt, where the goal is to get as many crazy pictures with you current sock project as possible. I was out with a very good friend, but luckily she accepted me being slightly strange from time to time. I ended up having quite a lot of fun photos.

Jeg strikkede i metroen på vej til mødestedet og fik en stakkels uvedkommende ikkestrikker til at tage dette billede. / I knitted in the Metro on the way to meeting my friend and got a slightly confused non-knitter to take this picture.

I zoologisk have lykkedes det mig at overtale tre vagter til at holde sokken. Det holdt hårdt at få herren med, men ved hjælp af de to piger lykkedes det. / In the zoo garden I managed to persuade three employees to hold the sock. It took some doing as the gentleman really thought it too strange, but with the help of the two young ladies we managed.

Der var Pinsekarneval i København og Rådhuspladsen var fyldt med sambadansere. Jeg kunne ikke lade være med at spørge en flok af dem om de ville holde sokken. Især fordi den ene matchede det orange garn så fint. / The yearly carneval was on in Copenhagen, and the town hall square was filled with dancers. I just had to ask a bunch of them to hold the sock, especially since one of them matched the orange sock yarn so wonderfully.

Ude ved havfruen var der som sædvanelig fyldt med mennesker, så ofre var der nok af. Dette søde spanske ægtepar havde ikke noget mod at lege sokkeholdere og synes vist det var ret sjovt. / Out by the little mermaid statue the crowds were thick (as usual), so potential victims were close by. This sweet Spanish couple didn’t mind playing at holding the sock, and I think they rather enjoyed the madness of it.

Det blev også til en bid mad undervejs (cæsarsalat), og selvfølgelig fik jeg tjeneren til at holde sokken på et billede. Denne dag er den normale danske reserve lagt væk, og jeg morede mig storartet undervejs. / I managed to grab a bite (caesar salad) during all the fun, and of course I had the server hold the sock for a picture. This day all the Danish reserve has been put away and I had great fun during it.