Det er lige før det er for professionelt, men det er samtidig fedt. Jeg har fået nyt look med fuldfedt og lækkert logo, blogheader og andet godt (til brug i opskrifter og lignende). Alt sammen lavet af den knalddygtige og meget, meget søde Signe!!! Jeg er så glad, at jeg hopper som et lille barn (kald mig bare tigerdyret… eller Lykkefanten).

Nu skal jeg så til at overføre alle mine opskrifter til det nye look, og så kan jeg samtidig få taget mig sammen til at sørge for, at de alle findes i både en dansk og en engelsk version… Så skulle det sommerferieprojekt også være klaret.

It’s almost too professional, but at the same time unbelievable cool. I’ve gotten a new look with a brand new and pretty logo, blog header and other lovely tidbits (to be used in my patterns). All of them are designed and drawn by the very, very tallented and at the same time incredibly sweet Signe!!! I’m utterly happy and feel like jumping up and down (just call me Tigger… or perhaps Lykkefanten).

Now the task will to transfer all my designs to the new look and at the same time make sure all the patterns are available in both Danish and English… That should take care of any free time this summer.