Inspireret af Lena var jeg på mission ind til Sommerfuglen i dag. Jeg skulle have mig et par rundpindeholdertasker fra Namaste til at holde styr på den fuglerede af rundpinde, der ellers har holdt hus i et par plastikposer (ingen “før” billeder, dat det hverken var praktisk eller kønt). Det blev til en herlig hot pink og en dyb lilla. Første opgave blev at sortere pindene i størrelser, en opgave der kostede livet på min pindemåler, da jeg var lidt for ivrig i forsøget på at få en metal 4mm til at passe i et 3,75 mm hul…

Inspired by Lena, I went on a mission to Sommerfuglen today. I were on the hunt for two circular needle box’es/bags from Namaste to organize the birds nest mess of circular needles, which previously has recided in a couple of plastic bags (no “before” pictures, as it neither was practical nor pretty). I ended with a gorgeous hot pink and a deep purple. The first task was sorting all the needles into sizes, a task that cost the life of my size measurer, as I was a bit overenthusiatic in trying to get a metal 4mm to fit into a 3.75mm hole…

Dernæst målte jeg pindenes længde, og nu er de sirligt sat i system efter både størrelse og længde. Herligt! Det er også nemt at se, hvilken taske jeg skal gribe efter, idet de “små” pinde (op til 4½mm) er i den pink taske og de “store” (5mm og større) + ekstra kabler mm er i den lilla.

Then I measured the lenghts of the needles, and they are now neatly stored after both size and lenght. Wonderful! It is also pretty easy to see, which bag to grab, as the “small” needles (<4½mm) all are in the pink bag, and the “big” (5mm and larger) + extra cables and such are in the purple.

Når jeg ser på billederne, får jeg øje på rodet på gulvet i baggrunden. Heldigvis er der dømt ferie, og så må man godt prioritere ryddelighed i hobbyredskaberne over oprydning generelt.

When I look at the pictures, I suddenly see all the mess on the floor in the background. Luckily it is holiday time, which means that I’m allowed (by myself at least) to prioritize organizing and cleaning up in my hobby tools over organizing and cleaning up generally.