Drømmen om snoningsstrikkekursus lever videre. Jeg har fået en dejlig garnsponsor, nemlig Nanna fra Filcolana, som har sendt mig denne herlige bunke garn (det er Peruvian Highland Wool), der blandt andet skal blive til en hel masse strikkeprøver til kompendiet. Det er det, som det gråbrune garn er tænkt til. Det herlige blågrønne bliver så til en poncho med en masse snoninger, som det er tanken skal inkluderes som opskrift i kompendiet. Jeg har allerede hvæsset strikkepindene og glæder mig til at gå i gang for alvor.

The dream of teaching a cable-knitting-workshop still lives. I have found a wonderful yarn sponsor, Nanna from Filcolana, who has sent me this gorgeous pile of yarn (it’s Peruvian Highland Wool), which will first become a bunch of swatches for the teaching material. That’s what the grey-brown yarn is for. The blue-greenish is destined to become a big poncho with a whole lot of cables, and then I’ll include the pattern as a part of the material for the workshop. I’ve already sharpened my knitting needles and am looking very much forward to starting this project.