Profetien holdt stik… den ene af trøjerne overlevede ikke, men har lidt optrævlingsskæbnen.

The profecy was true… one of the sweaters didn’t make it for long, but has suffered the frogging fate.

Det er dog ikke noget at være ked af på dens vejne, for den er genopstået i ny form, til stor glæde for både den og mig. Det nye mønster er Cecilia (Ravelry link) fra den nye bog “Mere feminin strik” af Lene Holme Samsøe. Mønsteret og garnet og pindene spiller sammen til en harmoni af himmelske dimmensioner!

It’s not something to be very sorry about, not even on behalf of the frogged project, as it has reincarnated in a new form with much satisfaction for it and me as a result. The new pattern is Cecilia (Ravelry link) from the new Lene Holme Samsøe book “Mere feminin strik” (More feminin knitting). The pattern and yarn and needles all merge into a harmony of untold beauty!