Hvad er det nu for noget? En blogpost, der ikke har noget at gøre med broderiet af julekalenderen? Jo, det bliver såmæn til andet end broderi, bøvser og bleskift (og bedårende børn, for nu at fortsætte tonen). I ledige stunder hist og her får jeg også lidt andet fra hånden, og i går hyggede jeg mig med lidt kreativt papirnusseri.

What is this? A blogpost on another subject than the current state of the advent calendar? Well, sometimes other things than embroidery, burbs and soiled diapers (and wonderful children) furnish the activities of my life. In free moments other things occupy me, and yesterday I had fun with some creative paper chaos.

Det hele startede i søndags, da jeg så Tusindfryds hjerteranker. Jeg fik sådan lyst til at lave nogle til os selv, og heldigvis har jeg i mit lager også temmelig meget lækkert papir, der bød sig til. Det er blevet til tre ranker, for jeg kan bedst lide, at de ikke hver især er alt for lange. Så er det nemmere, at hænge dem op.

It all started last Sunday, when I saw Tusindfryd’s blogpost about her heart decoration. I felt an immediate desire to make some for myself, and luckily my stash also contains rather a lot of lovely paper, which begged to be used. I’ve so far made three strings of hearts, as I like them to be a bit shorter, as that makes them easier to hang.

Papiret er købt hhv. i Panduro Hobby og i papirafdelingen af Magasin. Jeg har brugt et tyndt hørgarn til rankerne. Et par af rankerne skal med nissepost til andre adresser, men jeg tror, jeg er nødt til at beholde en selv… eller lave et par mere.

The paper was bought in Panduro Hobby and in the paper section of Magasin. I’ve used a thin linen yarn for the strings. A couple of the strings are destined to travel with the post to other adresses, but I think I have to keep at least one for myself… or make a couple more.