Så nåede jeg halvvejsmærket for julekalenderen, i hvert fald hvis man bruger tallene og ikke broderimængden som udgangspunkt. Dagens post er blevet forsinket af, at jeg måtte vente på dagslys for at kunne taget et ordenligt billede, og så vågnede LB og holdt hof et stykke tid. Men jeg er altså stadig med og er såmæn så småt begyndt at spekulere på, om jeg mon fortjener en lille forkælelsesbelønning, hvis jeg når hele vejen til den 24. uden at misse en dag? Ok, indrømmet, spekulationerne går mest på hvad jeg mon fortjener i belønning!

I’ve made it to the halfway point, at least if you use the numbers and not the amount of embroidery as your mark. The post of today has been somewhbegat delayed, firstly by having to wait for proper daylight to take a picture by, and then by LB who was awake and held court for a while. But as it can be seen, I’m still keeping up. Actually, I’ve begun wondering if I deserve a little treat, if I make it all the way to the 24th without skipping a day? Ok, I’ll admit, that the wonderings are more to the question of what I deserve as a treat!