Kender I det med, at et projekt pludselig opnår kritisk masse? Altså at det når det punkt, hvor det bare er utænkeligt at lægge det fra sig, før det er færdigt. Miss Beezy har været i denne tilstand mindst den sidste uge, men bisserne tager uhyggelig lang tid at strikke, så der er nok til et par dages koncentreret arbejde endnu. Men den bliver færdig, gør den, for jeg stopper ikke før!

Do you know the feeling, when a project reaches critical mass? You know, the point when it suddenly becomes unthinkable to put it down before it is finished. Miss Beezy has been at critical mass for at least the last week, but the ridges takes up an incredible amount of knitting time, so I’m guessing there are several days worth of work left yet. But I’m not stopping until it is done. See you on the other side!

20120201-090638.jpg