Jeg fik en bunke smukke knapper med hjem fra strikkecafe hos Rasmilla i går. Smukke, sjove, stofbetrukne knapper som Rachel har slået på sin knapmaskine. Tænk en rigdom at få i gave, bare fordi jeg gav hende nogle af alle mine stofrester. Nu skal jeg så bare have fundet nogle på nogle gode projekter, hvor de skal bruges. Jeg er sikker på, at nogle af dem skal bruges i noget strik, både til mig og til drengene. For eksempel er den lille dunede pingvinunge da oplagt til brug i en lille babyvest, ikke?

I took home a little pile of beautiful buttons yesterday when I was at knit night at Rasmilla. Beautiful, whimsical, fun, fabric covered buttons, which Rachel has made on her button machine. What a gift to get, just for giving her a bunch of old fabric scraps. Now I just need to figure out some good projects in which I can use the buttons. I’m certain that some of them will end up in knitting, both for myself and for my boys. The little downy penguin chick, for example, wouldn’t that just be perfect in a baby vest?