Jeg har fået Miss Beezy færdig (I må vente med billeder til jeg får kapret en fotograf), så nu har jeg givet mig selv lov til at lege med noget af mit nye garn til designs. Jeg skal lave en pigekjole til Filcolana, som skal med på messen til august. Det er første gang, jeg skal designe en kjole, så jeg har planer om, at strikke den op i to størrelser, bare for at være sikker på, at det fungerer ordenligt. Det giver så også mulighed for at lege med to forskellige farvesammensætninger. Den ene bliver afdæmpet med grå bund og blå, lilla og grøn som islæt. Den anden bliver lidt vild med petroleumsfarvet bund og islæt af varme røde og orange farver. Indtil videre er jeg ikke nået videre end at strikke strikkeprøven, og så skal der regnes lidt inden jeg slår op. Men jeg glæder mig, så det varer nok ikke længe, inden jeg er i gang. Garnet er forresten New Zealand Lammeuld.

I have finished Miss Breezy (you’ll get pictures when I get someone to take photos), which means I get to play with some of my new yarn for designs. I am going to design a girl’s dress for Filcolana with a deadline for the trade show in August. It is the first time I’ll be designing a dress, so I’m planning to knit two of the sizes, just to see how it works. This gives me the opportunity to play with two widely different colour schemes. One of the dresses is going to be calm, mainly in grey, but with blue, purple and green tones in it. The other is going to be more wild, with a petrol main colour and complements in hot reds and oranges. So far, I haven’t gotten beyond the swatching and calculating, but before long I’m going to cast on, and I really look forward to it. By the way, the yarn is New Zealand Lambs Wool.