En gang imellem tager fornuften på ferie og så tror jeg, at jeg kan strikke mange ting, meget hurtigt. Det sker vel for flere end jeg (håber jeg), men derfor er det nu alligevel lidt ydmygende at blive belært om virkelighedens realiteter af sit strikketøj. Dagens lektie kommer fra to sweatre, som jeg egentlig helst ville nå at strikke færdig inden LB og jeg tager til Grønland i næste uge. Men eftersom begge sweatre ikke er nået ret langt, kan jeg vist godt vinke farvel til optimismen og bare håbe, at jeg når et lille stykke af vejen på mindst en af dem.

From time to time my good knitting sense goes on vacation, and I suddenly think I’ll be able to knit a whole lot of things in no time at all. I hope it happens for more than myself, but it is rather humbling to be taught lessons from one’s knitting projects. The lesson for today comes from two sweaters, both of which I would really wish to finish before LB and I goes to Greenland next week. But since neither of the sweaters are that far along, I’d better say goodbye to the optimism and just hope that I get a bit further on at least one of them.

Den første er Nostalgi jakken (Ravelry link) af Annette Danielsen. Jeg er færdig med ryggen og i gang med det første af forstykkerne. Det er et dejligt strikketøj, men det går ikke hurtigt med de mange snoninger på pind 3½mm. Den anden sweater er min Lopi improvisation, som jeg knuselsker allerede. Det var det garn, jeg hjembragte fra besøget hos Tante Grøn. Men eftersom jeg knap nok er halvvejs oppe på kroppen, må jeg nok indse, at den nok først bliver færdig til næste vinter.

The first is the Nostalgi cardigan (Ravelry link) by Annette Danielsen. I’ve finished the back and am kniting the first front. It is a wonderful project, but not a fast one with the many cables on 3½mm needles. The other is my Lopi improvisation, which I’m already loving to bits. The yarn is lovely and makes me remember the wonderful trip, where I bought it at Tante Grøn. But since I haven’t even reached the middle of the body yet, I’d better realize that it probably won’t be ready for use this winter.