Der er travlt på matriklen for tiden. Fuld fart på arbejdet og familielivet, og så er der lige et bryllup i familien (min søster), der også kulminerer her i weekenden. Derfor tænkte jeg bare, at denne post skulle være et lille hej og en påmindelse om, at man stadig kan nå at lægge et lod i kommentarhatten for at vinde Lene Holme Samsøes nye bog. Jeg trækker en vinder i morgen blandt de indkomne kommentarer.

Life is busy at the moment. There is full speed ahead at work and in the family life, and there is also a wedding coming up in the family (my sister) this weekend. Therefore, I didn’t plan on a long post today, just a little “hello” and a reminder that you can still participate in the give-away of Lene Holme Samsøes new book. I will draw a winner among the comments on the post tomorrow.