pausefisk

Nogen har sat mit liv op i højeste gear. Selvom jeg kigger skulende rundt i lokalet, må jeg nok erkende, at det er mig selv, der er den skyldige. Jeg har fået kastet rigtig mange bolde op i luften, som jeg lige nu løber rundt for at prøve at gribe. Problemet er jo, at de alle sammen er nogle vildt interessante bolde, som jeg rigtig gerne vil lege med og så ryger der lige en bold eller to mere op, end måske er godt (jeg bilder mig ind, at jeg ikke er alene med den tendens). Nå pyt – det er heldigvis sjovt og krævende og kreativt og spændende … og desværre for denne blogpost, hemmeligt! Ak ja, jeg kan ikke en gang vise jer ret meget af det, jeg går og leger med for tiden. Så det bliver ikke til mere end en flok pausefisk i denne omgang.

PS: denne post skal ikke læses som en intention om at holde blogpause – for det er skam ikke meningen. Jeg havde blot brug for lige at ynke mig selv en smule over, hvor mange ting jeg har gang i.

Somebody has shifted my life into a very high gear. Even as I cast annoyed glances around the room, I have to admit that I’m probably mostly to blame. I have started a whole bunch of projects, which suddenly all require attention to get somewhere. The trouble is that all of them are interesting and things I really like working with, and sometimes I tend to start one or two too many (I hope I’m not unique in this regard – being busy (as well as misery) loves company). Ah well – it is luckily fun and demanding and creative and exciting … and unfortunately for this blog post secret! Oh yes, I can’t even show you much of what is keeping me busy at the moment. So for this post, intermission fish (it’s a Danish thing… I think) will have to do.

PS: this post is not meant to be read as an announcement of a blog break – because it is no such thing. I just needed to vent a bit of frustration (mostly with myself) over all the projects I’ve got going at the moment.