easter1

Ahhhhh, ferie! Det er altså en af mine yndlingsbeskæftigelser – især når den tilbringes sammen med familien i smukke omgivelser. Det var også ved at være tiltrængt med en pause i hverdagen.

Ahhhhh, holidays are my favorite kind of days – especially when they bring vacationing with my family in beautiful surroundings. This year I really needed this break from everyday humdrum, so it’s been wonderful to relax.

easter2

Det er skønt, når det eneste man “skal” er at sove længe, lege i sneen, lære MM og LB at stå på ski (mest LB, siden MM lærte meget sidste år og synes at mene, at det var i går han sidst var ude at løbe), spise dejlig mad og drikke et glas god vin. Nå ja, og strikke (det er så kun mig, der strikker, men ifølge Magen strikker jeg også for flere personer).

And it’s even better when all we need do is sleep late, play in the snow, teach MM and LB to ski (mostly LB, since MM learned a lot last year and seemingly didn’t need refreshing), eat wonderful food and share a good bottle of wine. Oh, and of course knit (well, only I knit, but I knit enough to cover the need for several people according to the Mate).

easter3

Jeg håber, at I alle har en dejlig påskeferie fyldt med det, I allerbedst kan lide. God påske!

I hope that all of you have a wonderful Easter holiday, filled with whatever you need or like the most. Happy Easter!