Der findes intet fælere end kold kaffe! Vi har længe haft det problem, at hvis man lavede en hel kande kaffe kunne den nå at blive kold inden den var drukket (det siger så måske noget om kaffedrikningstempoet i familien). Nu håber jeg så, at det seneste lille projekt kan hjælpe på det!
Et stk. kaffekandevarmer i diverse rester (38 gram) på pind 4mm. Herligt lille hurtigt ting.
Nothing is worse than cold coffee! For some time now, we have had the problem of not being able to drink a whole pot of coffee quickly enough, with the result of coffee-coldness (ok, it may say something about the time it takes us to drink a pot of coffee too). I hope my latest little project may help with keeping the pot hot!
One French coffee press cozy made from several left-overs (38 gram) on needles 4mm. Wonderful with a quick knit.