p3147039Hun har været god ved mig på det sidste, min spinde muse. I hvert fald er det lykkedes mig at få siddet lidt ved rokken og leget, selvom hverdagen er vendt tilbage og tiden går med så meget.

Det seneste produkt er denne grøn-brune merino-alpaca blanding, som jeg forsøgte at spinde lidt tykkere. Af en eller anden grund, har jeg nemmest ved at spinde helt fint… i hvert fald, hvis det også skal være jævnt. Men det gik egentlig ok, og af 100 gram har jeg fået 120 meter 2-trådet garn. Så er spørgsmålet bare, hvad jeg skal gøre ved det? Måske det skal blive til en hue?

She has been good to me, she being my spinning muse. I’ve managed to sit and play with my spinning wheel even though “normal” life has resumed and there are many other tasks to fill my time.

The latest product is this green-brown merino-alpaca mixture, which I tried to spin a bit thicker (aiming for worsted weight). For some reason I find it much easier to spin thin and fine… at least if it is to be even too. But this thicker yarn is actually pretty good, and from 100 grams I’ve gotten 120 meter 2-plied yarn. Now the question remains of what to do with it? Maybe it will become a hat?