p3187069Det er egentlig lidt underligt, at jeg ikke hækler mere, for det er jo både sjovt og hurtigt. Queen Anne’s halstørklæde er set mange, mange, mange gange rundt omkring i blogland, og nu er jeg så endelig hoppet med på vognen.

Garnet er Malabrigo Worsted, som jeg fik af Magen i belønning for færdiggjorte eksamener (se, det kan man kalde incitament) og det er blødt som en sommersky. Jeg kan næsten ikke vente til at slynge denne lille klud om halsen, så det er godt, at det går hurtigt!

It is actually a bit strange that I don’t crochet more, because it really is both fun and quick. The Queen Anne lace scarf has been seen in many, many, many versions in the regions of blogland, and now I’ve finally gotten on the waggon.

The yarn, I’m using, is Malabrigo Worsted. I got it as a present from the Mate as a reward for finished exams, and it’s as soft as a summer cloud. I can’t wait to twist this little scarf around my neck, so it’s a happy circumstance that it is as quick a project as it is!