Odd ends for the feet

Jeg er blevet færdig med et par småprojekter af diverse lager-ender. Først et par sokletter, hvor jeg desværre ikke havde helt så meget rødt og pink garn, som jeg troede… men hva, så er tæerne bare blevet lidt festligere. De vejer 65 gram, og jeg opbrugte 8 forskellige sokkegarnsrester til dem!

Dernæst en lille prøve på en ny teknik. Det blev til et par håndledsvarmere i en rest Organik og en meget lille smule Malabrigo. Samlet set gik der 32 gram fra lageret. Ikke meget, men alt tæller jo.

Nu trænger jeg så også snart til et stort projekt… måske man skulle strikke lidt mere på fiskene…

p32170611I’ve finished several little projects using odds and ends from the stash. First a pair of socklets, where I unfortunately had less red and pink yarn than I thought… but never mind, the toes are just a bit more “festive” that way. The pair weighs in at 65 grams, and I used up 8 different sock yarn left-overs for them!

Secondly I tried out a new technique. That testing resulted in a pair of wrist warmers using up a bit of Organik and a very small bit Malabrigo. Only 32 grams from those, but every last bit counts.

I can feel the need for a big project… maybe I should go knit a bit more on the fishes…