colour coordinationI de sidste dage har jeg strikket som besat… og det er der næsten kommet et færdigt projekt ud af. Men jeg vil ikke vise mere end farverne i dag. Forhåbentlig kan jeg vise jer, det færdige projekt i morgen.

Jeg fandt diverse rester i rød og orange og lysebrun i lageret og fik sat dem sammen i en harmonisk (synes jeg i hvert fald selv), glidende overgang. Jeg er glimerende tilfreds og har nydt at se farverne skifte på mine pinde. Det har i hvert fald gjort projektet endnu sjovere at strikke, og måske det også er grunden til at det nu er tæt på at være færdigt.

The last few days I have knitted as a woman possessed… and now I’ve got an almost finished project. But I won’t show more than the colours today. Hopefully I’ll be able to show the FO tomorrow.

I found several left over pieces of skeins in red and orange and light brown in the stash and put them together in a harmonious (or so I think) transition. I’m very happy and have enjoyed seeing the colours change on my needles. It has definetely made the project even more inticing and fun to knit, and perhaps it is the reason that I’m not so close to completion.