The spoils of singingTilbage i marts måned deltog jeg i “Malabrigo March” i en Ravelry gruppe ved navn Malabrigo Junkies. Da jeg på det tidspunkt ikke ejede så meget af det skønne garn (det er der gjort noget ved siden), gik jeg andre (end strikkende) veje og lavede en lille syngende hyldest til lejligheden. Jeg var så heldig at vinde en præmie for indslaget, og gevindsten kom i går med posten: 3 fed skøn, rød malabrigo worsted. Jeg siger rigtig mange tak!

Nu skal jeg bare finde ud af, hvad jeg vil strikke af det! Imens kan jeg jo ligeså godt lade jer andre lytte med på min version af “Wild Rover” også kendt som “Malabrigo Galore!”

Back in March I participated in “Malabrigo March” in a Ravelry group called Malabrigo Junkies. As I at that point in time didn’t own very much of this gorgeous yarn (this has since been remedied), I went other (non-knitting) ways and made a little singing show of devotion. I was so lucky as to win a prize for the submission, and that prize came in the mail yesterday: 3 skeins of beautiful, red malabrigo worsted. Thank you very much.

Now I just need to figure out what I should knit of it! In the mean time I might as well let the rest of you listen to my version of the “Wild Rover” also known here as “Malabrigo Galore!”

Mange tak til Erin fra Eat.Sleep.Knit for at lade mig bruge hendes billeder til videoen.

Many thanks to Erin from Eat.Sleep.Knitfor letting me use her pictures for the video.