Spring socksMine bidrag til mig Sock O-Meter går vist efter princippet “mange bække små”, men det er jo egentlig også i orden, så længe det går fremad. Seneste skud på stammen er et par hurtige sokletter til gavekassen.

My contributions to the Sock Yarn O-Meter is apparantly after the principle of “many small streams”, but as long as I edge towards the goal, it doesn’t matter how slowly it goes. The latest finished object is a quick pair of socklets for the gift box.

Mønster/Pattern: mit eget / my own

Garn/Yarn: Lorna’s Lace Sheperd Sport colour Aqua, 51 g = 5,1%

Pinde/Needles: 3½mm

God eller grel?/Hot or not? Hurtige sokker er altid gode, og jeg har på fornemmelsen at de vil blive vel modtaget af den søde veninde, der skal have dem. / Quickly knitted socks are always good, and I have a feeling that these will be loved by the person I intend them for.