Interessant… man blinker, og så er der gået en uge uden blogindlæg. Der er nu ellers sket meget den sidste uge. Jeg har fået hul på den sidste opgave på studiet og har gjort mig nogle gode overvejelser mht. specialet. MM er begyndt i dagpleje, og det er gået godt indtil videre. Jeg har også fået strikket en del, men ikke noget jeg kan vise frem. Noget er på deadline til gaver (og modtageren mistænkes for at kunne finde på at kigge her), noget andet er et nyt design, og noget tredje er decideret hemmeligt…

Men der sker altså stadig noget, og mon ikke jeg vender stærkt tilbage om lige en enkelt lille pause mere… En sidste opfordring: Husk at stemme søndag! (til Europa parlamentet)

Interesting… you blink, and suddenly a week has passed without any blogging. It’s not because there hasn’t been anything to tell though. I have managed to get momentum on the last paper of my study and have made good thought progress with regard to my thesis. MM has started daycare, and so far it is fine. I have also knitted quite a lot, but nothing I can show so far. Something is on a deadline for gifts (and the recipient is suspected of reading the blog), another is a new design, and other things are even more secret…

But things are happening, and I hope I’ll be back after just a wee intermission more…  As a last note: remember to vote Sunday! (for the European Parliament)