Efter kraftanstrengelsen med sjalet i sidste weekend har jeg næsten ikke strikket… jeg føler mig helt udstrikket. Det bliver ganske vist til en pind hist og her, men ikke rigtig noget der batter. Lysten er der simpelthen ikke. Mon man kan overanstrenge strikkelysten?

Heldigvis er der ikke nogen strikke deadline i syne det næste stykke tid, så jeg tror, jeg vil nyde andre hobbyer og tegne, klippe og spinde lidt. Mon ikke lysten til at svinge pindene i strikketøjet så vender tilbage?

After the burn-out-style knitting on the shawl last weekend, knitting has been very scarce for me… I feel all knitted out. I’ll admit that I knit one measly row here and there, but nothing that really counts. I just don’t feel like knitting (scary, I know). I wonder if you can overstrain your knitting enjoyment?

Luckily no deadlines are lurking knitwise, so the next couple of days I will be enjoying the other crafts I love. Drawing, paper arts and spinning. Then I hope that the urge to feel needles and yarn between my fingers returns.